Picturas
Door: Willem en Paulien
Blijf op de hoogte en volg Willem en Paulien
21 April 2010 | Tanzania, Mtwara
De eerste link is van de foto's van de laatste week Uganda. De tweede van onze eerste 2 weken Tanzania. Enjoy!
We hebben inmiddels alweer 2 interviewdagen in Naliendele er op zitten, wat erg goed was! Nu een paar dagen om het een ander uit te werken. Afgelopen zaterdag zijn we verkast naar een Benedictijns guesthouse aan zee, wat een heerlijke plek aan zee is, maar wel low budget. Elke ochtend starten we de dag met een duik in de prachtige zee!
Dat was het voor nu! We zijn hier mobiel te bereiken op het nummer +255653723809.
Veel liefs W & P
21 April 2010 - 10:10
Bas & Lien:
Wat een mooie foto's!
Gaaf om te zien waar jullie leven & wat jullie doen...!
Dikke X van ons, ook namens de hele familie uit Reeuwijk ;) -
21 April 2010 - 10:30
Mark:
Hello!!
Super om de foto's te zien. Geeft een erg goede indruk. :D
Markkie Mark -
21 April 2010 - 12:10
Maarten Pellenbarg:
Mooie foto's, ziet er allemaal heel indrukwekkend uit zeg!
Succes met de gesprekken! -
21 April 2010 - 12:34
Job Job:
Hallo!
Goeie foto's! De groeten vanuit Dar Es Salaam waar ik, jawel, nog steeds vastzit. -
21 April 2010 - 13:35
Aerjen:
top! wat een bijzonder leven daar. geniet! -
21 April 2010 - 15:32
Sanne:
Lieve Willem en Paulien!
Wat een mooie foto's! Dan worden de verhalen ook direct levendiger, echt leuk! Ook mooi dat jullie bij die tempel waren ten tijde van de begrafenis van Willem's pake...geestelijk waren jullie vast heel dichtbij! Verder zien jullie er op de foto's echt zo ontspannen en blij uit, mooi om te zien. Blijven genieten!
Dikke kus uit A'dam! -
21 April 2010 - 17:06
Jelma En Adriaan:
Heerlijke foto's. Hier en daar wat verschillen met je Cushman kantoor:-)
Goede tijd gewenst met al de mooie ontwikkelingen!
21 April 2010 - 17:43
Adri En Roelien:
Hier wordt gezegd dat jullie vast de reis van jullie leven maken, jullie maken inderdaad wel veel mee en zien veel en helemaal mooi dat jullie ook nog voor anderen wat kunnen betekenen.
Geniet van alles en fijn dat Wim zijn pa en ma binnenkort komen, kan mij voorstellen dat jullie er naar uitzien!
We denken aan jullie.
Liefs uit een nu koud NL.
Adri en Roelien + rest. -
24 April 2010 - 13:48
Lieuw & Tien:
Hey lieve schatten!
Wat heerlijk om jullie weer te zien (vanaf het beeldscherm)! Mooie foto's!! Binnenkort weer ff bellen....!
Baaaaiii! Dikke knuffel & kus -
25 April 2010 - 21:14
Rianne:
Mooie foto's zeg! Herkenbaar ;-). Geniet van al het moois wat Tanzania biedt!
Rianne -
26 April 2010 - 09:48
Es&Mirthe:
Haai lieverds!!
Wat leuk om jullie weer even te zien, maakt het weer wat echter!!
Nog een paar daagjes en dan zijn jullie weer samen met heit en mem, geniet er maar lekker van..
Kwijltútsje van Mirthe
Liefs Es -
27 April 2010 - 18:35
Pa En Ma Van Lieneke:
Fijn dat het zo goed gaat,
blijven genieten !! -
02 Mei 2010 - 12:40
EJ:
He luitjes,
Wim als eerste nog gecondoleerd met je Opa.
Ben even aan het bijlezen van de afgelopen tijd en kwam dit tegen. Erg verevelend.
Er is inmiddels een hoop gebeurd zeg! tjonge van hier naar daar. Moet nog wel even opmerken dat ze grote tandenstokers hebben daar! grappige foto's.
Hoop dat het verder allemaal goed gaat en dat jullie daar ook gods zegen mogen ervaren in jullie werk.
Hier gaat het verder goed en met Fay ook,wel even druk maar dat hoort er gewoon bij zullen we maar zeggen. He hele dikke kus van ons vieren en tot later maar weer.
07 Mei 2010 - 10:48
Friso:
Wel heel maf om jullie net aan de lijn gehad te hebben tijdens de safari. Enjoy en wederom tot snel!
groeten,
Nynke en Friso -
13 Mei 2010 - 10:11
Aerjen:
1-3-5-7-9 !!!!
Willem, van Harte !!!
Maak er een mooi feestje van. Groeten aan Paulien.
Aerjen -
13 Mei 2010 - 16:27
Pake W & Beppe A:
samen met klaasje en jan de foto's bekeken. erg mooi en indrukwekkend. veel liefs pake willem en beppe akke. -
14 Mei 2010 - 12:28
Bas:
Ha W&P,
Hoe is het daar? Zo te zien genieten jullie er wel van!
Hier alles goed. Jasmijn begint steeds meer te kletsen, erg gezellig!
Ik ben inmiddels met m'n nieuwe functie begonnen. Veel nieuwe indrukken/informatie, maar erg leuk!
Liefs!
Bas
P.S. Hebben jullie gister ons sms-je nog gehad? We kregen geen verzendbevestiging... -
17 Mei 2010 - 17:59
Dorieke:
Hai!
Al een poosje geen berichtje in mijn mailbox dat jullie site is ge-update...:-(
Ik zeg; tijd voor een nieuwe blog!;-)
Jullie zullen het wel druk hebben, maar ben reuze benieuwd hoe het jullie vergaat...
Denk aan jullie.
Liefs Door &co. -
17 Mei 2010 - 21:02
Marleen & Andre:
Wat een mooie foto's! Geniet daar!! xx