Wij houden van ORANJE - Reisverslag uit Manila, Filipijnen van Willem en Paulien Groen - WaarBenJij.nu Wij houden van ORANJE - Reisverslag uit Manila, Filipijnen van Willem en Paulien Groen - WaarBenJij.nu

Wij houden van ORANJE

Door: Willem en Paulien

Blijf op de hoogte en volg Willem en Paulien

07 Juli 2010 | Filipijnen, Manila

YYEEEAAAHHHH!!!!!!!!! Het is hier 5 uur 's ochtends, maar wij zijn klaarwakker: wat een prachtige overwinning van HOLLAND!!!!!!! We hebben mogen genieten van World Cup wedstrijden in Beijing, Hong Kong en nu de Filipijnen; ja we zijn weer van locatie verwisseld!!!

Binnenkort meer, maar we konden het nu niet laten onze blijdschap te delen met jullie Nederlanders back home (al mochten we hier net voetbal kijken met 3 andere Dutchies; en dat is tot nu toe het record aan Nederlandse supporters om ons heen, al hadden we de Chinezen wel altijd op onze hand)

We kijken uit naar de finale zondag; maandagochtend vroeg hier!

Veel Oranje knuffels uit Metro Manila!

• 06 Juli 2010 - 21:07

Bauke:

Mooie pul ook. Duitse proporties! Dikke overwinningshug voor jullie!

• 06 Juli 2010 - 21:12

Pappa En Mamma Van D:

Spannende wedstrijd in de verlenging, maar "we" hebben het gefikst! Nu zondag nog even.........
    Wij duiken nu de koffer in, jullie ook nog even?
    Zoja, welterusten dan....
    XXXX ons

• 06 Juli 2010 - 21:14

Roechama:

Goed om te horen dat de Leeuw ook in het Oosten bruuuuuuult!!!!! :)

• 06 Juli 2010 - 21:33

Lifegroup:

namens de lifegroup heeeeel veeeeel oranje groetjes vanuit Dwaze zaken en een enorm uitbundig Amsterdam, het is hier een compleet gekkenhuis!!! GEWELDIG!!!
    dikke knuffel

• 06 Juli 2010 - 21:50

Friso En Nynke:

Ja hoor Nederland is er bij!!!!!!
    Leuk dat jullie het ook mee maken....het feest is enorm...gekkenwerk hier!! Liefs en een oranjegroet vanuit oranjeleeuwarden!!

• 06 Juli 2010 - 23:01

Tien:

Hahaha....geweldig!!! Leuk man om te zien hoe jullie vanaf zo'n afstand mee zitten te genieten!!

Dikke kus

• 07 Juli 2010 - 10:00

Jakkie:

Joehoe!!!
    We worden kampioen!
    Super dat jullie er ook nog wat van mee krijgen.
    Geniet ervan maandagmorgen....

• 07 Juli 2010 - 12:10

Corine:

Leuk leuk!

• 07 Juli 2010 - 17:43

Marloes:

Jihoe!!! Dat wordt hopelijk feest maandagochtend. Ik heb in elk geval mijn agenda die ochtend leeg gemaakt en ben dus klaar voor een feestje. Kus!

• 08 Juli 2010 - 18:56

Dorieke:

He lachen man, die foto.
    Ja, zou wat zijn he als we wereldkampioen worden! Hope so!!
    Hopelijk zijn er maandagochtend wat meer Hollandse supporters bij jullie...kunnen jullie de vreugde delen, (of zakdoekjes lenen- maar dat is hopelijk niet nodig!;-))
    Genietze!! Dikke kus Door & co.